930×122 CAPRA 5

apa canal 2000

Pitești. Pregătiți-vă din timp pentru ziua fără apă!

Pitești. Pregătiți-vă din timp pentru ziua fără apă!

Citiți și: Anunț extrem de important de la Apă Canal!

Lucrări importante afectează furnizarea apei

Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești a anunțat că va sista furnizarea apei potabile în municipiul Pitești pe data de 20 noiembrie 2023. Apa nu va curge între orele 8:00 și 20:00. Această oprire temporară este necesară pentru execuția unei lucrări importante. Este necesară înlocuirea a unui tronson din conducta OL DN 400.

Citiți și: Informare oficială, de maxim interes, de la Apă Canal!

Zonele afectate

Locuitorii din cartierele Craiovei, Războieni (parțial), platoul Craiovei (tarlaua 22 – stația de gaze), precum și de pe străzile Exercițiu, Banat, Smârdan și Prelungirea Craiovei vor fi afectați de această sistare.

Anunțul momentului pentru mulți piteșteni: Pregătiți-vă din timp pentru ziua fără apă!

Măsuri de precauție

Societatea Apă Canal 2000 SA își cere scuze față de abonații afectați. Totodată, îi îndeamnă să își asigure o rezervă minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Informații și asistență

Pentru informații suplimentare privind întreruperile de apă sau pentru a semnala probleme la rețelele de alimentare cu apă și de canalizare, locuitorii sunt îndemnați să contacteze Call Center-ul. Este disponibil non-stop la numărul de telefon 0248 223 237.

Informațiile despre oprirea apei sunt disponibile și pe site-ul societății www.apacanal2000.ro.

Toate acestea informații în secțiunile „Lucrări programate” sau „Avarii”.

În timp ce această sistare temporară poate cauza inconvenient, este o măsură necesară pentru asigurarea unei infrastructuri fiabile și sigure de furnizare a apei în Pitești.

Societatea Apă Canal 2000 SA își exprimă angajamentul de a reduce la minim disconfortul cauzat și de a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil.

Redacția ePitesti.ro își asigură cititorii de actualizarea acestei informări

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90