New Profesional Consult 930 x 122

apa canal 2000

Culmea tupeului partea a III-a! Din nou, o spălătorie prinsă furând apă!

O spălătorie auto din comuna Bradu a fost depistată cu un branșament de apă ilegal, modalitate prin care sustrăgea apă din rețeaua publică de alimentare.

Citiți și: Anunț extrem de important de la Apă Canal!

„Societatea Apă Canal 2000 S.A. a intensificat campania de identificare şi sancţionare a consumatorilor care fraudează consumul de apă. Astfel, după ce în primele două luni ale anului 2021 au fost identificaţi trei agenţi economici – două spălătorii auto şi un restaurant, care deţineau instalaţii clandestine de ocolire a contorului de apă, în urma unei acțiuni de control care s-a desfășurat în data de 23.03.2021 la un agent economic cu profil de activitate „Spălătorie auto‟ de pe raza comunei Bradu – zona Târgului Săptămânal, o echipă din cadrul Serviciului Control al S.C. Apă Canal 2000 S.A. a constatat că agentul economic avea dublu branşament, care îi permitea fraudarea consumului de apă.

Citiți și: Pitești. Informare oficială! Vor fi afectați

Fiind întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de furt de apă din sistemul public, la fața
locului s-a prezentat un echipaj al Inspectoratului de Poliție al Județului Argeș – Poliţia Comunei Bradu, la solicitarea S.C. Apă Canal 2000 S.A. pentru aplicarea tuturor măsurilor legale prevăzute de Legea nr. 286/2009 privind Codul Penal.

Operatorul S.C. Apă Canal 2000 S.A. a calculat prejudiciul conform prevederilor legale în vigoare, iar agentul economic depistat cu branşament ilegal este obligat să achite şi contravaloarea lucrărilor de desfiinţare a branşamentului ilegal. Atragem atenţia, pe această cale, asupra faptului că toţi utilizatorii care recurg la astfel de
modalităţi de fraudare a consumului de apă trebuie să fie conştienţi de riscurile la care se expun, acestea fiind de natură materială, administrativă, contravenţională şi penală”, precizează S.C. Apă Canal 2000.

Acest eveniment nu este unul izolat, lunile trecute alte două spălătorii auto, din Pitești, au fost depistate furând apă din rețeaua publică. Alte detalii: AICI.

(Foto descriptiv: ebihorean.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3