930X122 MAIA

agenți economici

Anunț extrem de important de la Apă Canal!

Anunț extrem de important de la Apă Canal!

Citiți și: Pitești. Pregătiți-vă din timp pentru ziua fără apă!

Societatea Apă Canal anunță demararea procedurii de selecție și agreere a agenților economici.

Persoanele interesate au la dispoziție un termen de 30 de zile calendaristice de la publicarea metodologiei de selecție.

Citiți și: Informare oficială, de maxim interes, de la Apă Canal!

Iată unde pot fi depuse documentele:

,,Societatea Apă Canal 2000 SA Pitești este preocupată de furnizarea unor servicii de calitate și depune eforturi pentru îndeplinirea cu succes a obiectivelor propuse.

Astfel, în vederea eficientizării activității și îmbunătățirii relațiilor cu clienții săi, serviciile de proiectare pentru branșamente apă, racorduri canalizare menajeră și separării de rețele aflate în administrarea societății și extinderea de rețele de alimentare cu apă și canalizare vor putea fi întocmite și de alți agenți economici, în acest sens fiind demarată procedura de selecție și agreere a agenților economici.

Anunț extrem de important de la Apă Canal!

Agenții economici interesați vor depune documentele necesare la Ghișeul Unic al societății, situat în Pitești, b-dul I.C. Brătianu, nr. 24A, în termen de 30 zile calendaristice de la publicarea metodologiei de selecție/agreere.

Aceasta se află postată pe site-ul societății www.apacanal2000.ro, la secțiunea <Clienți – Metodologie de Selecție/Agreere pentru proiectare>.

La depunerea solicitării, se va achita taxa de selecție în vederea agreerii cât și verificare a documentelor, în valoare de 500 lei, inclusiv TVA.

Ulterior termenului menționat, orice agent economic care îndeplinește condițiile de selecție/ agreere poate depune solicitare.”

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3