930×122 POSADA 5

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Apă Canal organizează CONCURS. Premii în diplome și bani!

Apă Canal 2000 SA Piteşti organizează un concurs de desene destinat tuturor elevilor din județul Argeș, pentru a marca Ziua Mondială a Apei și Ziua lui Piky, mascota societății.

Citiți și: Apă Canal, anunț important pentru toată lumea!

Lucrările elevilor câștigători vor fi expuse la Muzeu Județean Argeș. De asemenea, aceștia vor primi premii ce vor consta în diplome și bani.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti transmite:

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită anual la data de 22 martie, este un eveniment care aduce în centrul atenţiei diferite aspecte legate de apă, de preocupările şi provocările în gestionarea resurselor de apă.

Citiți și: Argeș – Rețea de apă și canalizare extinsă

„În fiecare an, Ziua Mondială a Apei are o temă distinctă. Anul acesta tema este „Accelerarea schimbării“, cu referire la accelerarea schimbărilor în vederea rezolvării crizei din domeniul apei potabile şi apei uzate şi a respectării Obiectivului de Dezvoltare Durabilă 6 – promisiunea că toată lumea va avea acces la apă şi canalizare până în anul 2030.

Având denumirea „Fii tu schimbarea“, campania globală din anul 2023 încurajează oamenii să ia măsuri în propriile vieţi pentru a schimba modul în care folosesc, consumă şi gestionează apa.

Ea este inspirată de o poveste străveche despre o pasăre colibri care aduce picături de apă pentru a ajuta la stingerea unui incendiu de pădure. Celelalte animale râd de ea, dar pasărea colibri răspunde: „Fac ce pot‟. Şi noi putem fi precum pasărea colibri. Acţiunile pe care le întreprindem, oricât ar fi de mici, vor ajuta la rezolvarea crizei apei.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti a continuat activităţile pentru aniversarea Zilei Mondiale a Apei şi în acest an organizând concursul de desene „Apa înseamnă viaţă, nu o risipiţi!“. Şi, pentru că se împlinesc 20 de ani de când desfăşurăm Programul Educaţional Piky, acest concurs este dedicat deopotrivă Zilei Mondiale a Apei şi Zilei lui Piky.

Regulamentul concursului

Regulamentul concursului poate fi descărcat de pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea „Media – Piky“.

De asemenea, în perioada 20 – 24 martie 2023 organizăm Zilele Porţilor Deschise, în cadrul căreia grupuri de elevi şi profesori vor putea vizita Uzina de Apă Budeasa şi staţiile de epurare din Piteşti, Topoloveni şi/sau Costeşti, între orele 9 – 15, în baza programării la tel. 0348.807.105.

Apa este cea mai prețioasă resursă a noastră, trebuie să o utilizăm mai responsabil!”

gic.ro

Comentarii

New Profesional Consult 570×90