930×122 CAPRA 5

Apă Canal 2000 SA Piteşti

Pitești. Războieni, cartierul în care se întâmplă așa ceva!

Cei de la Apă Canal Pitești au continuat activitățile de curățare a rețelei de canalizare din municipiu. Astfel, un morman de gunoaie a fost descoperit în căminul de canalizare aferent unei unităţi de învăţământ din cartierul Războieni.

Citiți și: Atenție! Informare oficială de la Apă-Canal

Pe această cale, Apă Canal face din nou apel la bun simț și roagă piteștenii să nu mai confunde toaleta cu tomberonul.

„O echipă operaţională a societăţii Apă Canal 2000 SA a intervenit în ziua de joi 9 februarie 2023 în cartierul Războieni pentru curăţarea reţelei de canalizare.

Citiți și: Pitești. Apă Canal informează toți locuitorii orașului!

Dintr-un cămin de canalizare aferent unei unităţi de învăţământ au fost extrase materiale textile, deşeuri menajere, deşeuri din plastic şi alte materiale care împiedică scurgerea apelor şi funcţionarea corespunzătoare a reţelei.

Reiterăm îndemnul către cetăţeni de a nu mai arunca în toaletă sau în chiuvetă deșeuri destinate containerului de gunoi. Înfundarea conductelor de canalizare face ca apele uzate să refuleze şi să inunde imobilele, cauzând disconfort olfactiv dar şi însemnate pagube materiale, iar sănătatea ne poate fi pusă în pericol.

Pentru a transmite eventualele disfuncţionalităţi ale sistemului de apă sau de canalizare, rugăm cetăţenii să sune la Dispecerat, tel. 0248 223 237 (program Non Stop).” transmite societatea Apă Canal.

Sursă foto principal: imobiliarecomisionzero

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Stoica Tiberiu spune:

    Dar grădinile pline de gunoaie și aleile din jurul faimosului bloc G3 tot din Războieni petrecerile cu deranj public nu le evidențiați ,până și gardurile le-au dărâmat cu mașinile de multi euro ale celor care stau in acest bloc „social”.

  • Ursu spune:

    Razboieniul este Ferentri ul,sau Zăbrăuți-ul orasului Pitesti.nu ai ce masuri sa iei acolo,nici autoritățile nu au deloc curaj.blocurile modificate inestetic,construite prelungiri inegale,unele de 2etaje,altele de 3 etaje,oare prezinta siguranta!?

  • Un fost pompier spune:

    Păi:. ce ție nu- ți place ,altuia nu-i face.Statia de epurare a societății Apa canal 2000 nu deversează în râul Argeș ape reziduale neepurate de au dispărut din habitat până și broaștele, de pește nici nu mai vorbim.Ei cu ce au confundat râul Argeș????

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA