Donaris 930 x 122

Arges

Argeș. Percheziții ample! S-au trezit cu „mascații” la ușă!

Argeș. Percheziții ample! S-au trezit cu „mascații” la ușă!

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

La primele ore ale dimineții, polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalitaţii Economice Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, pun în aplicare 18 mandate de percheziție domiciliară.

Perchezițiile au loc în Argeș, Ilfov și București.  Descinderile sunt într-un dosar penal referitor la săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

15 percheziții sunt pe raza județului Argeș, 2 pe raza județului Ilfov și 1 în municipiul București.

Din cercetările efectuate până în prezent s-a stabilit că, în perioada februarie 2022 – martie 2023, șapte societăți comerciale din județul Argeș și din municipiul București, cu sprijinul unei societăți din Curtea de Argeș, ar fi evidențiat în actele contabile cheltuieli care nu aveau la bază operațiuni reale, reprezentând prestări de servicii.

Argeș. Percheziții ample! S-au trezit cu „mascații” la ușă!

Prejudiciul cauzat bugetului general consolidat al statului a fost estimat, în această fază a cercetărilor, la aproximativ 860.000 de lei.

8 persoane urmează să fie conduse la sediul poliției pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise în cauză.

Activitățile de percheziție au fost desfășurate împreună cu polițiștii de investigarea criminalității economice din București și Ilfov, și au beneficiat de sprijinul polițiștilor criminaliști, precum și de sprijinul luptătorilor Serviciilor de Acțiuni Speciale Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Emil spune:

    Samsarii din parcările de blocuri care care vând și cumpăra masini , de zeci de ani neplatind 1 leu la stat , DE ZECI DE ANI , mana în mana cu administratorii de bloc ii vede cineva ?

  • radoo spune:

    Clanul Rizea cand cade ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3