SMART KIDS 930X122

perchezitii

ARGEȘ: PERCHEZIȚII PENTRU DESTRUCTURAREA UNOR GRUPĂRI DE TRAFIC DE DROGURI

 

Citiți și: Percheziții în Argeș. Angajatul unei primării a fost arestat

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, efectuează 13 percheziţii, în municipiul Câmpulung, pentru destructurarea a două grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.

În dimineața zilei de 08 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, cu sprijinul jandarmilor argeșeni, efectuează 13 percheziții domiciliare, în municipiul Câmpulung, la locuințele a zece persoane bănuite de săvârșirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe psihoactive.

Citiți și: Percheziții în Argeș! Polițiștii au găsit droguri ascunse în toaletă

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada august 2019 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comercializat droguri de risc și substanțe psihoactive, pe raza municipiului Câmpulung.

La acesată oră, perchezițiile sunt în desfășurare, urmând ca 33 de persoane să fie conduse la sediul poliției pentru audieri.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Foto: descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3