930×122 CAPRA 5

bărbat căzut

    Argeș. Persoană în pericol de moarte! A căzut în hău!

    Update, ora 16:00, Salvamont Argeș transmite: „Am ajuns la victimă, l-am imobilizat și începem extragerea. Ambulanța este deja intrată pe vale, dar va avea nevoie de minimum o oră ca să ajungă la Stana lui Burnei. Victima are multiple contuzii, își mișcă membrele, dar e posibil să aibă o afecțiune a bazinului, care numai radiologic se poate vedea. Estimăm predarea la ambulanță, după ora 17:00.”

    Citiți și: Oameni panicați acum în Centru, pe strada Griviței

    Update, ora 11:15, Salvamont Argeș transmite: „Misiunea este îngreunată, deoarece la 14 km în aval de intrarea în traseu, la vreo 16-17 km în aval de victimă, s-a prăbușit un versant.

    În acest moment urcăm în spatele unui buldoexcavator, care să ne desfacă drumul să putem să trecem cu mașinile, pentru că este exclus să o luăm pe jos.”

    Citiți și: Altă tragedie în Argeș! Bărbat căzut în puț! A murit!

    Update, ora 11:15, Salvamont Argeș transmite: 

    „Se intervine în Munții Făgăraș, Vârful Moldoveanu, pentru evacuarea unui bărbat ce a alunecat din poteca ce duce spre vârf. Din păcate elicopterele SMURD nu pot efectua misiunea din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

    Echipa de prim răspuns a Salvamont Argeș este aproape de locul accidentului iar restul salvatorilor din echipele de sprijin, cu echipamentele pentru transportul victimei sunt în desfășurare.”

    Știrea inițială, ora 11:13

    În urmă cu puțin timp, salvamontiștii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui bărbat căzut pe traseul spre Vârful Moldoveanu.

    Potrivit primelor informații, victima ar fi alunecat pe limbă de zăpadă.

    Bărbatul ar avea multiple contuzii și fracturi, dar este conștient, potrivit Salvamont Argeș.

    La acțiune intervin 12 -14 salvatori de la toate formațiile din județ.

    Știre în curs de actualizare

    Foto descriptiv: Libertatea.ro

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Un comentariu

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90