Donaris 930 x 122

bărbat căzut

Incident într-o gospodărie din Argeş. A căzut de pe acoperișul casei

UPDATE: Este vorba despre un bărbat de 49 de ani conștient, cu leziuni la cap și torace, a căzut de pe o schelă de la aproximativ 3 metri. Lucra în gospodărie la un acoperiș. A fost preluat de paramedicii SMURD și transportat ulterior la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Citiți și: Oameni panicați acum în Centru, pe strada Griviței

Ştirea iniţială

Incident într-o gospodărie din Argeş, în comuna Miceşti. Un bărbat care s-a urcat pe acoperișul casei, s-a dezechilibrat și apoi a căzut de la o înălțime de aproximativ 3 metri. Pompierii ISU Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că victima este inconştientă.

La locul evenimentului s-au deplasat echipaje SMURD de la Mioveni, precum şi echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Medicii au constatat că, în urma căzăturii, bărbatul a suferit o lovitură la cap, dar şi-a recăpătat cunoştinţa.

Citiți și: Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a căzut în centrul Piteștiului

În aceste momente, victima primeşte îngrijiri medicale.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90