930×122 CAPRA 5

bărbat căzut

„Lovit” de alcool, a căzut în mijlocul drumului

Situaţie surprinzătoare la Poiana Lacului, acolo unde poliţiştii şi salvatorii ISU Argeş au intervenit de urgenţă, fiind sesizaţi în legătură cu un accident. Evenimentul a avut loc ieri seară, în jurul orei 21.30. Apelantul a anunţat că un pieton ar fi fost lovit de o maşină şi e căzut pe drum.

Citiți și: Oameni panicați acum în Centru, pe strada Griviței

Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au constatat cu totul altceva, anume că victima era un localnic beat care a căzut (fără să fie lovit de cineva sau ceva) şi nu s-a mai putut ridica.

„Pietonul sub influența alcoolului – peste 1 mg/l în aerul expirat, ar fi intenționat să facă semn către un mijloc de transport în comun, împrejurare în care s-ar fi împiedicat. I-au fost acordate îngrijiri medicale, stabilindu-se că în urma căderii a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Citiți și: Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a căzut în centrul Piteștiului

Bărbatul a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3