930×122 CAPRA 5

actiune

Argeș. Poliția în stradă! Nimeni nu se aștepta la asemenea acțiune!

În această dimineață, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului Județean Argeș au desfășurat o amplă acțiune în trafic, pe DN 7, pe raza orașului Topoloveni.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

 

Scopul acțiunii a fost combaterea neatenției la volan (cum ar fi utilizarea telefonului sau alte preocupări de natură a distrage atenția de la condus).

Citiți și: Accident cu mai multe mașini pe cel mai aglomerat și periculos drum, acum

Mai mulți șoferi care au tranzitat zona au fost trași pe dreapta.

 

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii argeșeni au împărțit pliante și i-au încurajat pe șoferi să respecte regulile de circulație și să conștientizeze consecințele neatenției la volan.

Video – Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș

 

Știre în curs de actualizare

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Daniel spune:

    Daca Poliția desfășoară astfel de acțiuni, fara a aplica amenzi absurde, sunt binevenite! Numai în România Poliția oprește șoferii fara motiv. In afara Poliția te oprește doar daca ai încălcat vreo lege sau regulă.

  • Anonim spune:

    Îi așteptăm în parcările mall-urilor băgând sub ștergătoare pliante. Autorul are dreptate când scrie că nu se aștepta să vadă poliție pe stradă.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90