930 x122 grota rece

colibasi

ARGEȘ: PROFESORI LA PUȘCĂRIE

Argeș: profesori la pușcărie. La Penitenciarul Colibaşi din Mioveni a avut loc astăzi ceremonia de deschidere a noului an şcolar pentru persoanele condamnate.

Citiți și: Pitești. Nici nu bănuiți ce se ascunde în această clădire!

Potrivit conducerii Penitenciarului, pentru anul şcolar 2016-2017 la formele de învăţământ primar şi gimnazial s-au înscris 29 de persoane private de libertate. Cel mai tânăr elev din Penitenciarul Colibași are 20 de ani, iar cel mai în vârstă, 53 de ani.

Pentru a le preda deținuților din ciclul primar forma de învăţământ de zi, la Penitenciar a fost repartizat un învăţător titular de la Şcoala Gimnazială „George Topârceanu” din Mioveni. De la aceeași școală au fost repartizați și profesorii care le vor preda deținuților înscriși în ciclul gimnazial forma de învăţământ cu frecvenţă redusă.

Citiți și: Obligație nouă în școli!

În urma absolvirii unui an şcolar, deţinuţii vor primi câte o diplomă recunoscută de Ministerul Educaţiei Naţionale. Cheltuielile legate de instruirea şcolară sunt suportate de Ministerul Educaţiei şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor. (Foto: Penitenciarul Colibași)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3