930 x122 grota rece

angajare

Argeș. S-a dat drept polițist și a cerut șpagă unei femei

Argeș. S-a dat drept polițist și a cerut șpagă unei femei

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, desfășoară cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de uzurpare de calități oficiale, uz de fals și înșelăciune.

Cercetările au fost demarate ca urmare a autodenunțului bărbatului în cauză, de 34 de ani, din Poiana Lacului, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

„Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul în cauză ar fi folosit o legitimație cu elemente ce fac trimitere către o instituție publică, susținând că ar avea o calitate oficială, promițând unei femei că îl va ajuta pe fiul acesteia să se angajeze în instituția publică, în schimbul sumei de 1.200 de euro, sumă ce ar fi fost remisă către cel în cauză în cursul lunii septembrie 2022.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun”.

Foto: IPJ Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90