EcoMoto 930×122

amenzi

ARGEȘ: SANCȚIONAȚI DRASTIC! NU PURTAU CENTURA DE SIGURANȚĂ

Argeș: Sancționați drastic! Nu purtau centura de siguranță.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Poliţiştii structurilor rutiere din Argeș au desfăşurat săptămâna trecută o acțiune al cărei scop a fost de a-i face pe participanții la trafic să conștientizeze importanţa folosirii centurii de siguranţă şi a dispozitivelor speciale de retenţie pentru copii.

Unii șoferi au fost avertizați verbal, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș, însă au fost date și amenzi. Nu mai puțin de 295 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 70.000 de lei, au dat polițiștii rutieri argeșeni cu această ocazie.

Citiți și: Șoferii, obligați să reducă viteza! Amenzi uriașe!

Amenda pentru o astfel de faptă este cuprinsă între 290 şi 335 de lei, șoferii primind și două puncte de penalizare, transmite sursa citată.

”Poliţiştii argeşeni vor continua acţiunile de acest fel în perioada 11-17 martie 2019, luând astfel parte la acţiunea ,,SEATBELT”, conform calendarului de activităţi al Organizaţiei Poliţiilor Europene – TISPOL. Sperăm să avem mai puţini participanți la trafic de sancţionat pentru această faptă!”, precizează Biroul de presă al Poliției Județene. (Foto: Arhivă – descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3