EcoMoto 930×122

campulung

Argeș: Se reduce timpul de așteptare la proba de traseu!

100 de candidați la examenul practic pentru permisul de conducere vor fi testați mâine la Câmpulung, anunță prefectul județului Argeș, Radu Perianu. Se dorește astfel, ca și aici timpul de așteptare între proba scrisă și proba de traseu să fie redus.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

La Pitești, timpul de așteptare între cele două probe a fost scurtat considerabil, afirmă prefectul.

Citiți și: Încă un accident! O femeie este rănită, trei mașini – lovite!

Radu Perianu transmite:

„Este vorba despre o examinare suplimentară la care vor participa 9 polițiști ai Serviciului de Permise Argeș. Candidații erau programați în iunie și iulie, iar măsura a fost luată pentru a reduce timpul de așteptare.

Le mulțumesc examinatorilor care vor merge sâmbătă la Câmpulung!

În Pitești, candidații care trec de proba scrisă sunt programați la testul practic peste 30 de zile și chiar mai puțin. Vrem ca și la Câmpulung să ajungem la aceeași perioadă de așteptare.”

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Iri spune:

    Pai daca cei 100 de candidati erau programati pentru proba practica traseu in lunile IUNIE SI IULIE pe candidati care au dat azi examenul cine iau anuntat??? De unde stiuau cei 100 de candidati ca dau azi examenul ????? Cei care erau programati in lunile respective???? Sa inteleg ca instructorii si eu am examenul in IULIE eu de ce nu am fost anuntata? Sa inteleg ca au intrat cei care au dat bani inainte 🤣🤣🤣

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90