EcoMoto 930×122

medic-șef

Argeș. Șef nou la Spitalul Județean

Argeș. Șef nou la Spitalul Județean

Citiți și: Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean Pitești! Ce pacienți beneficiază

Secția Chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă, arsuri din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Pitești va avea șef nou.

Este vorba despre medicul Simona Mihaela Romete Barabancia.

Aceasta a susținut pe 22 noiembrie 2023 concursul pentru această funcție, fiind declarată admisă.

Citiți și: Spitalul Județean, anunț uriaș privind noul Șef ATI care a profesat în Marea Britanie

Argeș. Șef nou la Spitalul Județean

În acest sens, conducerea Spitalului Județean de Urgență Pitești prin adresa nr. 57055/24.11.2023, înregistrată la Consiliul Județean Argeș cu nr. 29171/28.11.2023 a înaintat pentru validare rezultatele finale ale examenului pentru ocuparea funcției de medic șef – Secția Chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă, arsuri, susținut în data de 22.11.2023.

Pentru a putea ocupa funcția, concursul trebuie validat prin hotărâre a Consiliului Județean Argeș.

Lucru care se va întâmpla pe 12 decembrie 2023, dată la care este programată să aibă loc o ședință extraordinară a Consiliului Județean.

Tot în cadrul aceleiași ședințe vor fi aprobate și organigramele pentru mai multe unități medicale aflate în subordinea Consiliului Județean Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3