New Profesional Consult 930 x 122

ameninţat

Argeș. Și-a amenințat și bătut fiica și soția

Argeș. Și-a amenințat și bătut fiica și soția

Citiți și: Argeș. Femeie terorizată de fostul partener. A trăit un coșmar!

În ziua de 6 aprilie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub surpavegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și nerespectarea ordinului de protecție, și au reținut un bărbat de 71 de ani.

„Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 5 aprilie, pe fondul consumului de alcool, bărbatul în cauză ar fi lovit pe fiica și pe soția sa, cărora, totodată, le-ar fi adresat amenințări.

Citiți și: Pitești. Un polițist a primit un pumn în față și a căzut cu capul de asfalt! Este în comă!

În conformitate cu OMAI 146/2018 și Lg.217/2003, polițiștii au parcurs procedura de întocmirea a formularului de evaluare a riscului, ocazie cu care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu. Ulterior, în noaptea de 5 spre 6 aprilie, bărbatul a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție, deplasându-se la ușa locuinței fiicei sale.

Ca urmare a celor petrecute, în noaptea de 6 spre 7 aprilie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 71 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ulterior, în ziua de 7 aprilie, cel în cauză a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, care a dispus cercetarea sub măsura preventive a controlului judiciar”, precizează Poliția Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90