930 x122 grota rece

agresată

Argeș. Viață chinuită! Femeie terorizată de propriul soț

Argeș. Viață chinuită! Femeie terorizată de propriul soț

Citiți și: Argeș. Femeie terorizată de fostul partener. A trăit un coșmar!

În noaptea de 12 noiembrie a.c., polițiștii au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului, privind săvârșirea infracțiunii de încălcare, de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a oricăreia dintre măsurile dispuse, și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Priboieni.

Polițiștii au stabilit că, în ziua de 12 noiembrie a.c., bărbatul ar fi încălcat, în repetate rânduri, ordinul de protecție provizoriu, emis de polițiști la data de 11 noiembrie a.c., în urma completării formularului de evaluare a riscului la intervenția privind sesizarea de violență în familie a soției sale.

Citiți și: Ce a pățit un puști din Mioveni după ce și-a bătut colega de clasă!

Argeș. Viață chinuită! Femeie terorizată de propriul soț

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Urmează ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, transmite Poliția Argeș.

Foto: Descriptiv/gorjtv.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90