930X122 MAIA

violență în familie

Pitești: Ordinul de protecție nu l-a oprit să-și agreseze soția

Pitești: Ordinul de protecție nu l-a oprit să-și agreseze soția

Citiți și: Argeș. Viață chinuită! Femeie terorizată de propriul soț

Un bărbat de 41 de ani, din Pitești, care a încălcat ordinul de protecție emis de către judecători și a amenințat-o și agresat-o fizic pe soția sa, a fost reținut de polițiști.

„În ziua de 05 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Pitești.

Citiți și: Argeș: Un bărbat a fost prins de polițiști chiar în timp ce își bătea soția

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 05 mai a.c., bărbatul ar fi amenințat și agresat pe soția sa, încălcând astfel măsurile impuse prin ordinul de protecție emis în cursul lunii martie a.c..”, transmite IPJ Argeș.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: ziarulprahova.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA