930×122 POSADA 5

Bărbat reținut

Și-a bătut nevasta, apoi s-a dus la Poliție să depună plângere împotriva ei

Un bărbat de 52 de ani, din Vedea, a fost reținuți de polițiști după ce și-a bătut soția și a încercat să inducă în eroare autoritățile, depunând plângere tot împotriva acesteia.

Citiți și: Argeș: Un bărbat a înjunghiat un tânăr de 20 de ani după ce s-au certat

Bărbatul a depus plângere împotriva femeii, prin care reclama faptul că aceasta l-ar fi deposedat prin violență, de suma de 4.000 de lei și un card bancar.

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și inducere în eroare a organelor judiciare, și au reținut un bărbat de 52 de ani, din Vedea.

Citiți și: „Spaima păcănelelor”. Un argeșean a distrus mai multe aparate de joc în valoare de 9.000 de lei

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 09 aprilie a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul și-ar fi agresat soția, iar ulterior, a depus plângere împotriva femeii, prin care reclama faptul că aceasta l-ar fi deposedat, prin acte de violență, de suma de 4.000 de lei și un card bancar.

În ziua de 11 aprilie a.c., cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Pitești, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descripitiv

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3