Donaris 930 x 122

agresiune sexuală

Pitești: Și-a sechestrat fosta concubină, a bătut-o și a agresat-o sexual

Un piteștean de 44 de ani a ajuns după gratii după ce și-a sechestrat fosta concubină, a bătut-o și a agresat-o sexual.

Citiți și: Pitești. Acest bărbat este periculos! Gestul făcut în scara unui bloc

Bărbatul a fost arestat preventiv.

IPJ Argeș precizează:

„În ziua de 28 iulie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, lipsire de libertate în mod ilegal și viol, conform art. 199 rap la art 193, respectiv art. 205 și art. 218 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 44 de ani, din Pitești.

Citiți și: Argeș. A luat-o cu forța și a sechestrat-o! Ce s-a întâmplat e scenariu de film

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 22 iulie a.c., cel în cauză ar fi lipsit de libertate pe fosta concubină, pe care ar fi lovit-o și împiedicat-o să plece din imobilul în care se aflau, împrejurare în care ar fi săvârșit acte de agresiune sexuală asimilabile unui act sexual.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

De asemenea, în aceeași zi, acesta a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”

Foto principal: descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90