930×122 CUMPANA 5

politia

Argeș. Scandal! Și-a atacat nepotul cu un cuțit

Argeș. Scandal! Și-a atacat nepotul cu un cuțit

Citiți și: Pitești. „Bombardieri” în acțiune! S-au crezut VIP-uri într-un bar din Centru și au „uitat” să plătească!

Ieri seară, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat de 45 de ani, din Ștefănești, ar fi fost înțepat cu un cuțit în picior de către unchiul său, de 62 de ani, din aceeași localitate.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj medical, care a preluat bărbatul, conștient, și l-a transportat la spital.

Citiți și: Viteze năucitoare în Pitești! Un Audi a spulberat un BMW!

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict avut în cursul zilei de ieri, bărbatul de 45 de ani, l-ar fi agresat pe unchiul său, iar acesta l-ar fi înțepat cu un cuțit în picior.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 62 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, de bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi, acesta  a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3