NOR CURIER 930X122

violență în familie

A pătruns în locuința fostei concubine, a bătut-o și i-a distrus telefoanele mobile

Un argeșean, în vârstă de 41 de ani, din Poiana Lacului a fost reținut de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, după ce a pătruns în casa fostei concubine, a agresat-o fizic și i-a distrus două telefoane mobile.

Citiți și: Argeș. Viață chinuită! Femeie terorizată de propriul soț

Întâmplarea a avut loc în dimineața zilei de 25 august.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Citiți și: Argeș: Un bărbat a fost prins de polițiști chiar în timp ce își bătea soția

Din cercetări s-a stabilit că, în dimineața zilei de 25 august a.c., pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi pătruns în locuința concubinei sale, din Pitești, ar fi agresat-o fizic și ar fi distrus două telefoane mobile.

Ulterior, ar fi părăsit apartamentul, fiind identificat, la scurt timp, de polițiști.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, după completarea formularului de evaluare a riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile, conform prevederilor Legii 217/2003 R pentru prevenirea şi combaterea violenţei domestice.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv: ziarulprahova.ro

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3