930×122 CAPRA 5

barbat trimis în judecată

Argeș: Un bărbat a fost prins de polițiști chiar în timp ce își bătea soția

Un argeșean a fost prins de către polițiști în timp ce își bătea soția. Agenții au ajuns la casa bărbatului după acesta a făcut scandal cu un șofer și i-a lovit autoturismul.

Citiți și: Indivizi periculoși! Un tânăr a fost arestat pentru fapte scandaloase

Totul s-a produs pe fondul consumului de alcool.

Prins în flagrant de polițiști, bărbatul a fost imobilizat și dus la secție.

Citiți și: Scandal monstru în Pitești. Agresată în Ajunul Crăciunului

Acum, acesta este trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie.

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 08 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie.

Din cercetări, s-a stabilit că în seara zilei de 25 februarie a.c., în jurul orei 20:00, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 42 de ani, din Cocu, ar fi avut o stare conflictuală cu o persoană, împrejurare în care cel în cauză ar fi adresat injurii și amenințări cu acte de violență unui participant la trafic, iar prin lovirea cu pumnii și picioarele ar fi deteriorat portiera dreapta față a autoturismului.

În urma sesizării evenimentului, bărbatul bănuit a fost identificat de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești, iar cu ocazia deplasării la locuința acestuia, polițiștii l-au depistat în flagrant, în timp ce agresa fizic pe soția acestuia.

Ca urmare a modului în care cel în cauză a fost surprins, bărbatul a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul poliției.

Reamintim că în urma administrării probatoriului, în noaptea de 25 spre 26 februarie a.c., bărbatul de 42 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3