930 pe 122 COSTACHE

distrugere

Argeş: Ceartă în stradă, urmată de distrugere

În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de împiedicarea circulației pe drumurile publice, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un suspect.

Citiți și: Scandal de proporții lângă Pitești. Bărbat total scăpat de sub control a făcut ravagii

Este vorba despre Gheorghe C., de 35 de ani, din localitatea Răteşti, jud. Argeş.

„Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 18 octombrie a.c., cel în cauză ar fi distrus mai multe elemente de caroserie ale autoturismului unui bărbat de 27 de ani, cu care a avut un conflict, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Citiți și: Vandalism la o școală din Pitești

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, precizează IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • Name spune:

    Pentru unii lege , pentru alții nu, alții au dat cu parul in cap la lume și n a făcut o ora de pușcărie.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache