Donaris 930 x 122

distrugere

Argeş: Ceartă în stradă, urmată de distrugere

În ziua de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de împiedicarea circulației pe drumurile publice, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un suspect.

Citiți și: S-a îmbătat, și-a amenințat cu bătaia fosta soție și cumnata, apoi a pus foc în curtea foștilor socri

Este vorba despre Gheorghe C., de 35 de ani, din localitatea Răteşti, jud. Argeş.

„Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 18 octombrie a.c., cel în cauză ar fi distrus mai multe elemente de caroserie ale autoturismului unui bărbat de 27 de ani, cu care a avut un conflict, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Citiți și: ATACAT ÎN PROPRIA MAȘINĂ DE FRATELE IUBITEI

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, precizează IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Name spune:

    Pentru unii lege , pentru alții nu, alții au dat cu parul in cap la lume și n a făcut o ora de pușcărie.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441