Donaris 930 x 122

distrugere

Supărat pe credincioşi, a distrus Loganul din faţa bisericii

Supărat pe credincioşi, a distrus Loganul din faţa bisericii.

Citiți și: Scandal de proporții lângă Pitești. Bărbat total scăpat de sub control a făcut ravagii

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, și au reținut un bărbat din Budeasa.

Este vorba despre J. M., de 65 de ani care în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 09.30, a spart farurile și stopurile unui autoturism Logan parcat în fața unui lăcaș de cult de pe raza localității Mărăcineni.

Citiți și: Vandalism la o școală din Pitești

Bărbatul îşi făcuse un obicei în a apela la mila oamenilor adunaţi la slujbă, însă de această dată a fost alungat şi i s-a transmis să nu mai întindă mâna pentru bani. Asta l-a scos din pepeni pe individ care a recurs imediat la fapte de violenţă, soldate cu pagube materiale.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90