New Profesional Consult 930 x 122

distrugere

Supărat pe nevastă, i-a stricat maşina

Supărat pe nevastă, i-a vandalizat maşina. În noaptea de 30 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor amenințare și distrugere, şi au reţinut un bărbat din Budeasa.

Citiți și: Scandal de proporții lângă Pitești. Bărbat total scăpat de sub control a făcut ravagii

Este vorba despre Mihai Ştefan G., în vârstă de 45 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 30 martie a.c., pe fondul unui conflict spontan, bărbatul și-ar fi amenințat soția de 40 de ani, cu acte de violență și i-ar fi provocat distrugeri la autoturism.

Citiți și: Vandalism la o școală din Pitești

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90