New Profesional Consult 930 x 122

distrugere

ATACAT ÎN PROPRIA MAȘINĂ DE FRATELE IUBITEI

Incident violent, petrecut în decembrie, în Merișani, satul Malu Vînăt. Un bărbat din localitate și-a ieșit din fire când și-a văzut sora în mașina unui tânăr din Budeasa.

Citiți și: Scandal de proporții lângă Pitești. Bărbat total scăpat de sub control a făcut ravagii

„Eram cu fata, sora lui, în mașină, în fața porții ei, când l-am văzut că vine hotărât spre noi. Inițial, am crezut că vrea să-l duc undeva, i-am și spus fetei asta… Era foarte nervos. A întrebat ce caut acolo și a început să mă înjure de morți, de tată… Vă dați seama că m-a afectat, că tatăl meu abia a murit în noiembrie…

Apoi a încercat să deschidă ușa, să mă tragă afară, ca să mă bată, cred eu, dar am apucat s-o blochez. Prietena mea a reușit să coboare, iar eu am dat să plec… Atunci, în timp ce mă amenința că mă prinde, că mă bate,  a dat cu ceva în mașină, cu pumnul, cu bolovanul… nu mi-am dat seama, dar s-a lăudat apoi, din ce am aflat, că ar fi dat cu pumnul… El a mai chemat vreo câteva persoane, dar norocul meu a fost că am reușit să fug cu mașina”, povestește, pentru ePitești.ro, Viorel Gh. O.

Citiți și: Vandalism la o școală din Pitești

Tânărul spune că, dintre rudele fetei, singurul care ar fi împotriva relației cu fata e fratele acesteia.

„Cu  maică-sa vorbesc, n-am nicio treabă… el nu știu ce are cu mine”, mai spune bărbatul, care s-a ales cu mașina avariată.

Nu știm însă și cealaltă variantă a poveștii și ce l-a determinat pe bărbatul din Merișani să-i spargă geamul.

„Am fost la Poliția din Merișani, am depus o plângere, dar, până acum, nu s-a întâmplat nimic, mai spune Viorel Gh. O.

 

 

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90