New Profesional Consult 930 x 122

barbati

6 INDIVIZI, SĂLTAŢI DE „MASCAŢI” DIN SALA DE JOCURI DE NOROC

Aseară, în jurul orei 22:15, poliţiştii de la Secţia nr.1 din Piteşti au fost solicitaţi să intervină în incinta unei săli de jocuri de noroc din centrul municipiului, acolo unde o persoană se manifesta violent şi distrugea aparatele de jocuri mecanice.

Citiți și: Indivizi periculoși! Un tânăr a fost arestat pentru fapte scandaloase

Ajunși la faţa locului, poliţiştii i-au găsit pe D.C., de 33 de ani, pe D.L., tot de 33 de ani, pe  V.V.I., de 22 de ani, pe D.N., de 21 de ani (toți din comuna argeșeană Mărăcineni), pe M.E., de 23 de ani, din comuna Bascov, și pe S.F.D., de 22 de ani, din comuna Pietroșani, care făceau scandal.

A fost nevoie de intervenţia „mascaților” de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi a jandarmilor pentru ca huliganii să fie conduși la secţia de Poliţie.

Citiți și: Argeș. Doi bărbați au fost trimiși la închisoare. Infracțiuni serioase

Lui D.C., bărbatul de 33 de ani din Mărărcineni, i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, iar ceilalţi indivizi au primit amenzi, în valoare totală de 2.600 de lei, pentru încălcarea ordinii și a liniștii publice. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90