Donaris 930 x 122

barbati

Veste mare pentru toți bărbații!

Veste mare pentru toți bărbații!

Citiți și: Pitești. Friptura la grătar, în pădure, te costă 2000 €!

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse a inițiat un proiect prin care propune introducerea acordării tichetelor cadou cu ocazia Zilei Bărbatului – 19 noiembrie.

Anunțul a fost făcut de către ministrul Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Citiți și: Îmbrăcați în militari au vrut să intre în țara noastră cu muniţie şi explozibil de război

Legea 22/2016 stabilește ca date oficiale 8 Martie – Ziua Femeii şi 19 noiembrie – Ziua Bărbatului. Codul fiscal permite angajatorilor să ofere tichete cadou doamnelor şi domnişoarelor pe 8 Martie, cu ocazia Zilei Femeilor.

„Ne dorim, printr-un proiect de modificare a Codului Fiscal, ca angajatorii să poată acorda și domnilor un astfel de tichet în valoare de 300 de lei, scutit de impozite. Singura condiție este ca acest beneficiu să fie prevăzute în contractul de muncă, fie el colectiv sau individual, sau în regulamentul intern al instituţiei.

Prin acest proiect, inițiat de Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Șanse și pe care îl lansăm în dezbatere publică, continuăm demersurile Guvernului României de promovare a principiului egalității de șanse și de tratament între femei și bărbați la nivel național.

Politicile publice în acest domeniu trebuie să aducă îmbunătățiri semnificative asupra vieții sociale și, în principal, să corecteze acele atitudini și comportamente care ar putea determina excluderea sau marginalizarea persoanelor.”, transmite Gabriela Firea.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90