New Profesional Consult 930 x 122

barbati

Moda masculină la Piteşti, pe timp de caniculă

Moda masculină la Piteşti, pe timp de caniculă.

Citiți și: Pitești. Friptura la grătar, în pădure, te costă 2000 €!

Vremea deosebit de caldă cu care se confruntă piteştenii în aceste zile i-a determinat pe mai mulţi tineri să renunţe la tricouri şi să „defileze” la bustul gol prin centrul Piteştiului.

Pe doi dintre aceştia i-am surprins ieri plimbându-se dintr-un capăt în altul, pe Strada Mare.  Dacă anumite persoane au considerat dizgraţioasă expunerea, aproape în egală măsură sunt oameni care nu s-au arătat deloc deranjaţi de această imagine derulată prin faţa ochilor.

Citiți și: Îmbrăcați în militari au vrut să intre în țara noastră cu muniţie şi explozibil de război

Ne-am interesat şi la Poliţia Locală dacă există o lege care prevede sancţiuni pentru persoanele care circulă la bustul gol prin oraş.

Ei bine, nu există aşa ceva şi rămâne la latitudinea fiecăruia cum doreşte să se îmbrace (sau să se dezbrace), atâta vreme cât nu-şi expune organele genitale.

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90