New Profesional Consult 930 x 122

distrugere

AU INCENDIAT UN BALCON ȘI S-AU TREZIT CU MASCAȚII LA UȘĂ

UPDATE: Este vorba de o răfuială între rude, iscată de litigiile pe marginea unui teren.

Citiți și: Indivizi periculoși! Un tânăr a fost arestat pentru fapte scandaloase

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere și au reținut doi bărbați de 38 și 41 de ani, ambii din Băiculești.

„Din cercetări s-a stabilit că, în cursul nopții de 9 spre 10 iunie a.c., cei în cauză ar fi distrus, prin incendiere, mai multe bunuri și elemente de tâmplărie ale balconului unei persoane din municipiul Curtea de Argeș.

Citiți și: Scandal monstru în Pitești. Agresată în Ajunul Crăciunului

Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat două percheziții domiciliare în comuna Băiculești, la locuințele celor în cauză”, precizează ISU Argeș.

Ulterior, cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90