NOR CURIER 930X122

burnei florin

Argeș. Strigăt de ajutor! Un pompier are mare nevoie de sânge!

Argeș. Strigăt de ajutor! Un pompier are mare nevoie de sânge!

Citiți și: Reduceri de impozite! Cine beneficiază

Un salvator are nevoie de sânge! Florin Burnei, pompier la Secția din Costești are nevoie de ajutor.

Va fi supus unei intervenții chirurgicale și este mare nevoie de sânge.

Citiți și: Reducere de impozit pentru aceste persoane!

Iată ce transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș:

„În fiecare zi pompierii participă la intervenţii şi îşi ajută semenii. În multe situații îşi riscă viaţa în misiuni dificile şi luptă contra cronometru cu flăcările şi cu alte efecte ale incidentelor, iar acum, unul dintre salvatorii argeșeni are mare nevoie de ajutor.

Argeș. Strigăt de ajutor! Un pompier are mare nevoie de sânge!

Colegul nostru, Burnei Florin, din cadrul Secției de Pompieri Costești, trece printr-un moment greu, după ce niște investigații medicale au arătat că are nevoie de efectuarea unei intervenții chirurgicale de cistectomie radicală cu neovezică, iar aceasta va necesita o cantitate mare de sânge.

Drept urmare, rugăm toți oamenii de bine care pot și doresc să doneze sânge, în special grupa A pozitiv, să participe la această ”misiune” de salvare a colegului nostru, pentru că este un pompier foarte dedicat, care la rându-i a intervenit de mai multe ori pentru salvarea altor persoane.

Cei care doresc să ajute, pot merge la Centrele de Transfuzie și să specifice persoana pentru care se face donarea, respectiv Burnei Florin.

Intervenția va avea loc în data de 14 august, anul curent, la spitalul Fundeni din București”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90