New Profesional Consult 930 x 122

decedat

Argeș. Tânăr mort după ce poarta i-a căzut pe cap!

Argeș. Tânăr mort după ce poarta i-a căzut pe cap!

Citiți și: Exclusiv! Nenorocire lângă Pitești! A murit

Moarte tragică în Argeș!

Un tânăr de 23 de ani s-a stins din viață la Spitalul Județean de Urgență Pitești, pe 29 iulie, în urma unui incident petrecut la un centru de agrement din Băbana.

Citiți și: Tânăr din Argeș, vaccinat, răpus de rujeolă! Avea și alte afecțiuni

Potrivit libertatea.ro, victima, Stelian Constantin Stoica, se afla împreună cu mai mulți prieteni pe un teren de minifotbal din zonă.

Într-un moment fatidic, tânărul a apucat bara transversală, iar poarta de fotbal s-a prăbușit peste el cu totul, fiind lovit la cap fatal, declară un martor.

Prietenii au apelat la 112, iar o ambulanță a Serviciului de Urgență a Județului Argeș a sosit abia la 45 de minute de la apel.

Argeș. Tânăr mort după ce poarta i-a căzut pe cap!

Tânărul reacționase de două ori în acest timp, după care a rămas inconștient până a ajuns la spital, unde a fost imediat intubat.

Din păcate, tânărul a decedat.

Pe certificatul semnat de medicul legist este consemnată, ca principală cauză a decesului, dilacerare cerebrală (desprinderea creierului de oasele cutiei craniene), survenită după traumatismul cranio-cerebral acut forte, mai notează sursa citată.

Amănunte și imagini, în articolul publicat de libertatea.ro, AICI.

Sursă info și foto: libertatea.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90