Donaris 930 x 122

accident

Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

Citiți și: Mama și cei doi copii, răniți într-un grav accident rutier

Update, 15 mai, ora 08:30:

„Polițiștii Formațiunii Rutiere Costești au continuat cercetările în dosarul penal referitor la accidentul rutier de pe D.J. 703 B – Costești.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, în această seară!

Și, în urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, în cursul nopții trecute,  tânărul, de 18 ani, din Ungheni, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

În cursul zilei de astăzi, 15 mai a.c., acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”, a transmis Poliția Argeș.

News alert! Accident mortal în Argeș

Update 2, ora 18:  Accidentul mortal de la Costești, provocat de un puști de 18 ani, fără permis

Un preot și-a pierdut viața astăzi, într-un grav accident rutier produs la Costești, iar un alt preot se zbate între viață și moarte.

Detalii, AICI.

Potrivit informațiilor transmise de polițiștii argeșeni, la volan unuia dintre autoturismele implicate se afla un tânăr de 18 ani.

Acesta nu poseda permis de conducere.

,,Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești s-a stabilit că, un tânăr de 18 ani, din Ungheni, care conducea un autoturism, pe DJ 703B, din direcția Costești către Lunca Corbului, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a acroșat un autoturism cu remorcă, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 46 de ani, din Costești.

În urma impactului, primul autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar cel de-al doilea a lovit un cap de pod.

Urmare a accidentului, un bărbat de 44 de ani, din Costești, pasager în cel de-al doilea autoturism, a rămas încarcerat, iar după extragerea din vehicul, a fost declarat decedat.

De asemenea, din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului de 46 de ani, care a fost preluat de un elicopter SMURD și vătămarea tânărului de 18 ani.

Conducătorul auto de 46 de ani și tânărul de 18 ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Totodată, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul de 18 ani nu posedă permis de conducere.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”

Update 1: Poliția Argeș anunță că evenimentul a avut loc pe DJ 703B.

Sunt implicate 2 vehicule în evenimentul rutier.

IPJ Argeș transmite că 2 persoane sunt rănite. Una dintre ele este inconștientă și încarcerată.

A fost solicitat și un elicopter SMURD la intervenție.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.”, anunță sursa citată.

News alert! Accident mortal în Argeș

Știrea inițială: Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în orașul argeșean Costești.

Ar fi implicate două autoturisme.

Sursele noastre spun că una dintre victime ar fi decedat. Datele nu au fost confirmate oficial de autorități.

 

ISU Argeș precizează:

„Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs în orașul Costești, cartierul Zorile, în care sunt implicare două autoturisme, unul dintre acestea tractând o remorcă.

La locul solicitării se acționează cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj SAJ.

Forțele operative au constatat că în interiorul unuia dintre autoturisme se afla o persoană încarcerată și acționează pentru extragerea victimei.

Tototată, echipajul SAJ monitorizează o a doua persoană.”

Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

Foto principal: IPJ Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • . spune:

    De ce or face ăștia capete de pod din beton? Dacă nu era cap de pod cădea în șanț și nu se rănea nimeni. Eventual puneau o glisiera de 2-3 metri. Ar trebui interzise si demolate toate capetele de pod din beton, atât la podurile de sub drum cât și la intrarea în curțile oamenilor. Sunt cele mai periculoase obstacole de pe drumuri. Așa este in toată țara. Cele mai multe victime din accidente rutiere sunt din mașini intrate în cap de pod.

  • Cotul Piscotul spune:

    Daca ai Politie autoritara in localitate toti vor respecta legea. Insa daca sti ca nu patesti nimic cand incalci linia continua sau mergi cu 150 km/ora atunci este posibil sa se ajunga la tragedii.
    O culpa o are si Politia prin neindeplinirea atributiilor de serviciu in decursul anilor. Singurul loc unde gasesti politia in orasul Costesti este la rond sau la „VAMA” cum este supranumita zona de actiune unde se urmaresc mai degraba circulatia marfurilor si nu respectarea regimului rutier din oras.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90