EcoMoto 930×122

droguri

Argeș: Tineri prinși de jandarmi cu droguri la ei. Printre ei și o fată de 17 ani

În acest sfârșit de săptămână, mai mulți tineri au fost prinși de jandarmi cu droguri la ei. Printre ei s-a aflat și o fată de 17 ani.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Aceștia au fost identificați pe raza municipiului Pitești, respectiv, pe raza orașului Costești.

Minora avea un comportament agitat, atrăgând astfel atenția oamenilor legii.

Citiți și: Exclusiv. Incident șocant în Centru! S-au împărțit pumni și picioare! Video

Jandarmeria Argeș transmite:

„În urma activităților specifice desfășurate jandarmii argeșeni au depistat 4 persoane care aveau asupra lor plicuri cu conținut de substanță de culoare alba pulverulentă și plicuri care conțineau fragmente vegetale de culoare verde închis, susceptibile a avea efect psihoactiv și psihotrop, interzise de legislația în vigoare.

Astfel, în data de 18 februarie, în jurul orelor 23.00, în zona centrală a municipiului Pitești, pe strada Victoriei au fost identificați doi bărbați de aproximativ 23 de ani din Pitești care aveau asupra lor 2 plicuri, unul conținea fragmente vegetale de culoare verde închis și celălalt o substanță de culoare alba purvelurentă, susceptibile a avea efect psihoactiv și psihotrop, interzise de legislația în vigoare, ce au fost identificate în urma controlului corporal preventiv.

Alte două persoane au fost identificate în data de 19 februarie, în jurul orelor 03.00, cu substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv și psihotrop.

Un bărbat de aproximativ 28 de ani, din Costești, a fost depistat în zona centrală, în urma controlului corporal preventiv, având asupra sa în buzunarul pantalonilor un plic cu o substanță albă, declarând că o deține pentru consumul propriu.

Adolescenta avea un comportament agitat

Tot în data de 19 februarie, în jurul orelor 04.00, în zona de Nord a municipiului Pitești, o adolescentă de 17 ani, din Moșoaia, având un comportament agitat, a atras atenția jandarmilor care își exercitau atribuțiile de serviciu în zonă, fapt pentru care s-a procedat la controlul corporal preventiv, asupra acesteia găsindu- se un plic cu o substanță de culoare albă pulverulentă.

Pe numele acestora, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform prevederilor art. 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Pitești, în vederea continuării cercetărilor.”

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Acești copii ar trebui arestați și bătuți pana spun de unde cumpara droguri dar nu se vrea asta ca aia care vând sunt ,sifoanele’ poliției și oamenii lor. Degeaba iei niște copii care cumpara un gram dacă nu ajungi la aia mari. România o țara de Drogati,prostituate,și cămătari

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90