930×122 CAPRA 5

animale sălbatice

Argeș: Turiști ucraineni, campați cu cortul în munte, speriați de animalele sălbatice

Argeș: Turiști ucraineni, campați cu cortul în munte, speriați de animalele sălbatice

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Doi cetățeni ucraineni, campați în zona de munte în localitatea Bughea de Sus au cerut ajutorul jandarmilor, după ce s-au speriat de animalele sălbatice.

Întâmplarea a avut loc azi-noapte. Imediat după apelul la 112, mai mulți jandarmi din Câmpulung au pornit în căutarea acestora.

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

 

Cei doi cetățeni ucraineni au fost găsiți în stare bună, iar ulterior au fost însoțiți de jandarmi, în siguranță, la o pensiune din apropiere.

În urma discuțiilor purtate, turiștii, care nu aveau mijloc de transport și nici nu cunoșteau zona, au decis să fie însoțiți de jandarmi până la o pensiune din apropiere, unde au rămas peste noapte.

Reamintim cetățenilor care aleg să campeze în zonele montane ale județului, să aleagă doar spații special amenajate în acest sens, să se informeze asupra zonei și asupra traseului ales, să folosească echipament adecvat drumețiilor montane.

De asemenea, în caz de nevoie, să nu ezite să apeleze structurile competente sau numărul unic de urgență 112.”, transmite Jandarmeria Argeș.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90