Donaris 930 x 122

Drifturi

Argeș. Un șofer de 20 de ani s-a umflat în pene cu Poliția lângă el

Argeș. Un șofer de 20 de ani s-a umflat în pene cu Poliția lângă el

Citiți și: Mulți șoferi fac acest lucru. Atenție, însă! Iei amendă și rămâi fără permis

Un șofer a fost sancționat pentru conducere agresivă, după ce polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Costești l-au depistat în trafic.

S-a întâmplat la câteva momente după ce a tulburat liniștea locuitorilor.

Citiți și: Argeș. Un puștan cu mare tupeu! A „zburat” pe un drum foarte important din județ

Ieri seară, în jurul orei 23:00, un echipaj al Formațiunii Rutiere Costești a depistat un tânăr de 20 de ani, care, la efectuarea schimbării direcției de deplasare prin viraj la stânga, de pe str. Depoului către str. Victoriei din orașul Costești, la plecarea de pe loc, a adoptat un comportament agresiv în conducerea autoturismului, prin patinarea excesivă a roților motoare.

Argeș. Un șofer de 20 de ani s-a umflat în pene cu Poliția lângă el

Ca urmare a abaterii constatate, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei.

Permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Polițiștii vor desfășura în continuare activitati pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care conduc agresiv, dar și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere pe raza de competență.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90