EcoMoto 930×122

Arges

Argeș. Viteză extremă, șoferi taxați dur!

Argeș. Viteză extremă, șoferi taxați dur!

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Ieri, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 40 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Calea Câmpulung din municipiul Pitești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 108 km/h.

Șoferul a fost amendat cu 1.305 lei, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

De asemenea, tot ieri, polițiștii Biroului Rutier Topoloveni au depistat un bărbat de 43 de ani, din Călinești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității de domiciliu, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 114 km/h.

Și în acest caz, conducătorul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90