Donaris 930 x 122

agresiune

ARGEȘEAN REȚINUT PENTRU VIOLAREA FIICEI MINORE. BĂRBATUL ȘI-A AGRESAT FIZIC TOȚI CEI 7 COPII

În ziua de 22 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de viol și rele tratamente aplicate minorului, şi au reţinut un bărbat de 47 de ani, din Poiana Lacului.

Citiți și: Momente crunte! Dramă la căpătâiul polițistului local din Pitești

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada februarie 2018 – noiembrie 2019, bărbatul și-ar fi agresat fizic toți cei șapte copii și ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa minoră.

„Pentru administrea probatoriului, în cursul zilei de 22 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și polițiștii Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză.
Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Acesta a fost prezentat în faţa instanţei, iar Judecătoria Piteşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, precizează IPJ Argeș.

Citiți și: Șocant lângă Pitești. Femeie de 80 de ani, botjocorită!

Foto descriptiv: realitatea-de-bistrita

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3