Donaris 930 x 122

jocuri de noroc

ARGEȘEANUL NARCIS GODEANU, NUMIT “GENERAL” LA OFICIUL PENTRU JOCURILE DE NOROC

Argeșeanul Narcis Godeanu a fost numit secretar general al Oficiului Național pentru Jocurile de Noroc (ONJN). Decizia a fost luată de premierul Ludovic Orban și publicată în Monitorul Oficial.

Citiți și: Au sperat să câștige la păcănele, dar au plecat acasă cu amenzi

Godeanu l-a înlocuit în funcție, funcție din categoria înalților funcționari publici, pe Tudor Simota.

Narcis Godeanu a fost, din iunie 2019, prin hotărâre a prim-ministrului de atunci, Viorica Dăncilă, membru în Comitetul de Supraveghere al ONJN, funcție de membru neexecutiv din partea Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Citiți și: O TERASĂ ABIA AMENDATĂ, PRINSĂ IAR FUNCȚIONÂND CU ÎNCĂLCAREA LEGII. CE A PĂȚIT PROPRIETARUL

Născut în Ștefănești (Argeș), în vârstă de 44 de ani, Narcis Godeanu este avocat și conferențiar universitar la Facultatea de Drept a Universității “Spiru Haret”. În urmă cu câțiva ani, în perioada guvernării PD-L, a ocupat postul de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților (ANRP). De altfel, a fost membru PD-L, nu înainte de a trece mai întâi pe la PNG. După PD-L, Godeanu s-a înscris în PMP. (Sursă foto: libertatea.ro)

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441