Donaris 930 x 122

amenzi

Argeșeni amendați cu peste 2.000 de lei de jandarmi

Argeșeni amendați cu peste 2.000 de lei de jandarmi

Citiți și: Ce vor păți șoferii care vor opri în zonele hașurate

Opt argeșeni au fost amendați cu peste 2.000 de lei în acest weekend de către jandarmi. Oamenii legii i-au prins la pescuit în zona Barajului Prundu din Pitești, deși niciunul nu deținea permis.

Citiți și: Măsură tranșantă! Ce-i așteaptă pe pietonii care traversează cu ochii în telefon

Jandarmeria Argeș transmite:

„Acțiunea s-a desfășurat ieri, 18 iunie, în zona Barajului Prundu din municipiul Pitești și a vizat verificarea respectării legislației în domeniul piscicol.

Mai multe persoane au fost depistate ca pescuiau fără a deține documentele legale necesare desfășurării acestei activități.

De asemenea, un bărbat a fost depistat în timp ce pescuia folosind o unealtă tip plasă monofilament, fapt pentru care jandarmii au ridicat în vederea confiscării un tambur mulinetă și două plase monofilament. Totodată, bărbatului i-a fost aplicată și măsura complementară de interzicere a pescuitului pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i reținut permisul de pescuit.

Atragem atenția cetățenilor asupra respectării legislației în vigoare în domeniul piscicol pentru evitarea unor astfel de situații.”

Foto principal: descriptiv

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache