930×122 CAPRA 5

amenzi

Argeșeni amendați cu peste 2.000 de lei de jandarmi

Argeșeni amendați cu peste 2.000 de lei de jandarmi

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Opt argeșeni au fost amendați cu peste 2.000 de lei în acest weekend de către jandarmi. Oamenii legii i-au prins la pescuit în zona Barajului Prundu din Pitești, deși niciunul nu deținea permis.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Jandarmeria Argeș transmite:

„Acțiunea s-a desfășurat ieri, 18 iunie, în zona Barajului Prundu din municipiul Pitești și a vizat verificarea respectării legislației în domeniul piscicol.

Mai multe persoane au fost depistate ca pescuiau fără a deține documentele legale necesare desfășurării acestei activități.

De asemenea, un bărbat a fost depistat în timp ce pescuia folosind o unealtă tip plasă monofilament, fapt pentru care jandarmii au ridicat în vederea confiscării un tambur mulinetă și două plase monofilament. Totodată, bărbatului i-a fost aplicată și măsura complementară de interzicere a pescuitului pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i reținut permisul de pescuit.

Atragem atenția cetățenilor asupra respectării legislației în vigoare în domeniul piscicol pentru evitarea unor astfel de situații.”

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3