EcoMoto 930×122

dobânzi

ARGEȘENII, CHEMAȚI SĂ INVESTEASCĂ ÎN TITLURI DE STAT

Argeșenii, chemați să investească în titluri de stat. Și argeșenii pot subscrie de luni, 4 martie 2019, pentru 4 noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani şi dobânzi anuale de 3,5%, 4%, 4,5% și, respectiv, 5%. Veniturile aferente sunt neimpozabile.

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

Titlurile de stat pot fi cumpărate după cum urmează, ne precizează Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș:

-în perioada 4-22 martie 2019 de la unitățile operative ale Trezoreriei Statului;

Citiți și: O nouă ediție Tezaur: Cu ce dobânzi neimpozabile vine acum statul

-în perioada 4-21 martie 2019 prin rețeaua din mediul urban de oficii poștale;

-în perioada 4-20 martie 2019 prin rețeaua din mediul rural de oficii poștale.

Sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii. A fost eliminată plafonarea sumelor care pot fi investite de persoanele fizice în cadrul acestor emisiuni.

Investitorii au posibilitatea anulării subscrierilor deja efectuate prin depunerea, în perioada de subscriere, a unei cereri de anulare. Ulterior, subscrierile sunt irevocabile și nu mai pot fi anulate.

Titlurile de stat sunt în forma dematerializată şi au valoare nominală de 1 leu. Dobânda este plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune, informează Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș. De asemenea, titlurile de stat emise în cadrul programului Tezaur pot fi transferabile și se pot răscumpăra în avans. În cazul decesului, dreptul de proprietate asupra titlurilor de stat se transferă moștenitorilor, care vor prezenta documentele legale care le atestă această calitate.

“Emiterea titlurilor de stat pentru populație va continua pe parcursul anului 2019. În fiecare lună perioada de subscriere va fi de 3 săptămâni, iar maturitățile vor fi stabilite în funcție de interesul manifestat de investitori”, anunță Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș. (Foto: sediul din Pitești al Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3