930 x122 grota rece

Arges

ARGEȘENII RECLAMĂ LOCALURILE LA ISU

În urma carnagiului din clubul bucureştean Colectiv şi a noilor dispoziţii legale în domeniu, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş trebuie să facă verificări pentru respectarea normelor de siguranţă la incendiu în 650 de localuri şi instituţii de cultură din judeţ.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

După controalele de până acum, ISU Argeș a raportat închiderea a 5 unităţi (doar în 3 situaţii au fost făcute publice numele acestora), fiind date 76 de amenzi, în valoare totală de 1.600.000 de lei.

În ultima vreme se constată un fenomen: ISU Argeș înregistrează foarte multe sesizări de la cetăţeni. Argeșenii reclamă la Pompieri că în restaurantele sau cluburile pe care le frecventează nu sunt stingătoare sau hidranţi sau că numărul căilor de evacuare este insuficient. Până acum Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș a răspuns la 100 de astfel de petiţii şi continuă să înregistreze altele noi.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90