NOR CURIER 930X122

alcool

Așa ceva nu s-a mai văzut în Argeș! L-a lăsat nevasta și a luat-o razna!

Argeș. L-a lăsat nevasta și a luat-o razna! De ce a fost în stare un bărbat

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

De supărare, după ce a primit decizia de divorț, un bărbat s-a urcat băut la volan.

A lovit o mașină, nu a oprit la locul accidentului. Ulterior, Poliția a încercat să-l tragă pe dreapta, însă fără șanse.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Polițiștii l-au urmărit și, în cele din urmă, bărbatul a oprit. Nu a vrut să fie testat cu aparatul etilotest și la unitatea medicală a refuzat recoltarea de probe.

Cadrele medicale au constatat însă ce era deja vizibil: bărbatul consumase alcool.

A ajuns după gratii, însă, cel mai probabil așa s-a evitat o tragedie.

Argeș. L-a lăsat nevasta și a luat-o razna! De ce a fost în stare un bărbat

„În seara de duminică spre luni, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că pe DN 7C, conducătorul unui autoturism ce se deplasa către municipiul Curtea de Argeș are un comportament agresiv în trafic, împrejurare în care ar fi provocat o coliziune ușoară cu un alt autoturism, fără a opri.

Polițiștii rutieri au observat în trafic un autoturism ce corespundea descrierii și nu avea plăcuță cu număr de înmatriculare în partea din față, pe DN 7C, pe raza comunei Valea Iașului, spre intrarea în municipiul Curtea de Argeș, și au efectuat semnal regulamentar de oprire, însă conducătorul auto nu l-a respectat, continuând deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărire, iar în aceste condiții, cel în cauză a oprit.

Conducătorul auto, bărbat de 43 de ani, din Pitești, a refuzat testarea cu aparatul etilotest, iar la unitatea medicală unde a fost condus, cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal, iar permisul de conducere al bărbatului a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

În continuare, după administrarea probatoriului în dosarul penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Ulterior, față de cel în cauză a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, prin care, alături de alte obligații, a fost stabilită și aceea de a nu conduce nici un fel de autovehicule”, a transmis Poliția Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3