EcoMoto 930×122

bizon în trafic

ATENȚIE, „BIZON” ÎN TRAFIC! PARCHEAZĂ PE UNDE APUCĂ

Atenție, „bizon” în trafic! Parchează pe unde apucă. Am atras atenţia de nenumărate ori asupra parcărilor neregulamentare din Piteşti (detalii AICI şi AICI).

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Poliţia nu reuşeşte să stopeze acest obicei prost pe care l-au deprins unii şoferi, nu puțini. Un exemplu de parcare nesimţită – astăzi, pe bulevardul Republicii, exact în faţa unei treceri de pietoni.

Un șofer și-a parcat bolidul de lux pe întreaga lățime a trotuarului, pietonii fiind nevoiţi să ocolească pe partea carosabilă.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

O faptă de acest gen ar trebui sancţionată de Poliţia Locală cu amendă cuprinsă între 290 şi 435 de lei şi cu două puncte penalizare la permis.

În Piteşti există un mare deficit de locuri de parcare – este adevărat – dar felul în care a parcat acest șofer este o dovadă de mare lipsă de bun simț.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3