Donaris 930 x 122

fitosanitare

ATENŢIE! DIN ACEASTĂ NOAPTE SE STROPEŞTE CU SUBSTANŢE TOXICE ÎN PITEŞTI!

Începând din această noapte şi până pe 22 iulie în Piteşti se face tratamentul fitosanitar de vară prin stropiri cu substanţe specifice a spaţiilor verzi şi a aliniamentelor stradale din oraş.

Citiți și: Anunț important pentru piteșteni!

Se vor utiliza insecticidele Actara 25 WG, Movento 1000 SC, Mospilan 20 SG şi insecto-acaricidul Vertimec 1,8% EC. Puncutal, vor fi efectuate tratamente şi pentru combaterea unui dăunător de carantină identificat recent în oraş, respectiv Metcalfa pruinoasă.

Tratamentele se vor desfăşura pe timpul nopţii, dat fiind faptul că pe timpul zilei temperaturile sunt prea ridicate. În această noapte se fac stropiri în centru, Calea Bucureşti şi Popa Şapcă, mâine este rândul cartierelor Tudor Vladimirescu şi Prundu, poimâine se intervine în Craiovei, Exerciţiu şi Războieni, iar pe 20 sunt programate tratamente în Trivale, Teilor şi Mărăşeşti.

Citiți și: TAXĂ TRIPLATĂ ÎN MAI PUŢIN DE UN AN

Pe 21 iulie se stropeşte în Nord, Lunca Argeşului şi Ştrand, iar pe 22 iulie în Găvana II şi Găvana III. În cazul în care timpul devine nefavorabil, perioada de tratament va fi prelungită cu numărul de zile improprii stropirilor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90