EcoMoto 930×122

info cons

Atenție la produsele din pește!

Peștele și preparatele din pește trebuie verificate cu atenție înainte de a fi cumpărate, atenționează reprezentanții InfoCons.

Citiți și: Fiți cu ochii în patru când cumpărați acest produs!

InfoCons vine în sprijinul consumatorilor cu câteva informații utile de care aceștia pot ține cont la achiziționarea unor astfel de produse.

În primul rând, o atenție sporită trebuie acordată aspectului peștelui pentru a vă dea seama cât de proaspăt este. Dacă suprafața produsului este lipicioasă, deshidratată, cu pete de mucegai, gust și miros modificate, atunci nu se recomandă consumul.

Citiți și: „GENERALUL” TUDOSOIU, CAPTURĂ IMPRESIONANTĂ

În ceea ce privește produsele pescărești, acestea trebuie păstrate, expuse la o temperatură optimă, apropiată de punctul de topire al gheții și trebuie acoperite cu gheață, mai transmit specialiștii.

La produsele pescărești deja preparate, consumatorii trebuie să fie atenți la culoarea, fermitatea și mirosul acestora.

Nu achiziționați produse pescărești congelate care au un strat gros de gheață ori a căror glazură de gheață este discontinuă, netransparentă și cu un aspect murdar”, mai atenționează InfoCons.

De asemenea, la fel de important este să achiziționați produse cu etichetă și să solicitați bonul fiscal la final, deoarece în acest fel veți avea un document justificativ în cazul depunerii unei sesizări.

Foto principal: descriptiv/ Sursă: cugetliber.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3