930×122 CAPRA 5

asigurare

Atenție! Obligatoriu pentru toți proprietarii de locuințe!

Atenție! Obligatoriu pentru toți proprietarii de locuințe!

Citiți și: Apare o nouă taxă împovărătoare!

Proprietarii de locuințe sunt obligați să încheie o poliță de asigurare pentru Protecția împotriva Dezastrelor (PAD).

Acestea acoperă trei riscuri majore:

Citiți și: Oficial! Acești români NU trebuie să plătească contribuția la Sănătate în 2024

cutremure, inundații și prăbușiri de teren.

Această măsură este menită să asigure protecție și suport financiar în cazul în care locuințele sunt afectate de astfel de calamități.

Pentru o sumă modică de doar 130 de lei pe an, proprietarii pot beneficia de despăgubiri de până la 100 de mii de lei, în funcție de gradul de afectare al locuinței.

Atenție! Obligatoriu pentru toți proprietarii de locuințe!

Cine nu încheie poliță de asigurare poate primi o amendă de 500 de lei de la primărie.

Acest pas important spre siguranță vine ca o soluție preventivă și eficientă de a minimaliza impactul financiar devastator pe care aceste dezastre naturale le pot avea asupra gospodăriilor.

Polița de asigurare PAD este oferită de PAID (Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor), iar obiectul asigurării include toate locuințele din România, indiferent dacă sunt deținute de persoane fizice sau juridice și indiferent de zona în care se află.

Pentru proprietarii care se confruntă cu daune în urma unui fenomen natural, procedura de revendicare a despăgubirilor este simplă:

este necesară vizita la primăria locală pentru a obține o adeverință care atestă evenimentul, urmată de informarea asigurătorului pentru evaluarea daunelor.

Reparațiile pot începe doar după confirmarea și înregistrarea oficială a acestora de către un reprezentant al companiei de asigurări.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • DA spune:

    Am încheiat această asigurare anual dar când o caut online ea nu există ,oare brokeri , nu o transmit online sau banii ajung în alte buzunare.

  • Mihai spune:

    Primaria traba sa demoleze etaj construit fara autorizatie si fara acordul tuturor proprietarilor din 2008.Nu i ti da face asigurare daca ai asemenea constructii pe bloc. Iau bani de la banditii care folosesc locuintele facute dand in chirie la negru

  • bobo spune:

    In primul rand, un apartament proprietate personala nu este al primariei, ca atare, nu poate obliga primaria.
    In al doilea rand, statul roman nu poate obliga proprietarii de apartamente sa plateasca asigurari unor firme (ale magarilor care conduc romania), este inadmisibil sa platesti sume de bani pentru inundatii la apartamente, prabusiri de terenuri sau alte calamitati ce nu pot afecta blocurile. Te miri ce taxe sa mai incaseze primarul semafor.

  • Bogdan Teodorescu spune:

    Nici masina nu este a primariei, dar asigurarea este obligatorie( sa nu crezi cumva ca tin cu asiguratorii)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90