New Profesional Consult 930 x 122

Loc periculos

Atenție, părinți: Cel mai periculos loc din Pitești unde se poate muri!

Atenție, părinți: Cel mai periculos loc din Pitești unde se poate muri!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Iarna și-a intrat în drepturi pe meleagurile argeșene. Mantia albă a acoperit și municipiul Pitești. Spre bucuria copiilor în special și a firelor romantice.

Aglomerat

Pădurea Trivale, parcurile, locurile de joacă din Pitești au fost pline de copii și tineri. Au înfruntat gerul pentru a se bucura de peisaje și de neaua atât de mult așteptată încă din luna decembrie a anului trecut.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Unul dintre locurile preferate de puștani a fost în ultimele trei zile, parcul Ștrand. Iar din parc, ceea ce i-a atras ca un magnet a fost lacul. Înghețat.

Avertisment

Dincolo de peisajul inedit, lacul înghețat a devenit îndată un pericol pentru copiii. Avertismentul plasat la margine trebuie luat în seamă de părinții și bunicii copiilor.

Însă puștanii care nu erau însoțiți în ultimele zile, erau ispitiți să încerce patinoarul natural.

Din fericire nu s-a întâmplat niciun eveniment nefericit.

Zonă este monitorizată video de Politia Locală iar paznicii parcului sunt de veghe.

Totuși ei nu pot cuprinde vizual toată întinderea lacului. Cum prin rețelele sociale circulă poze cu „patinoarul” din Ștrand, mulți copii pot fi ispitiți să ajungă și ei să vadă opera naturii.

Prevenție/Atenție, părinți: Cel mai periculos loc din Pitești unde se poate muri!

Părinților, bunicilor dar și cadrelor didactice le revine sarcina de a le vorbi copiilor despre pericolul la care s-ar expune dacă ar încerca rezistența stratului de gheață.

Deși tentant, lacul trebuie admirat de pe margine.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3